14 May 2011

Our best friend's convocation!

CONGRATULATIONSSS!!!!!!!

---see the glowing face??---
Penuh tangan pegang bunga!

Ohh sangat jeles ngan Amat sebab die dapat konvo kat dewan baru. Dewan Agong Tuanku Canselor (DATC). Dewan sangat selesa dan yang bestnya, parents boley masuk dalam dewan n tengok anak2 mereka graduate secara live. Tak macam kitorang dulu. Plus, die dapat sidang pagi. Memangla lucky! Ade baaanyak masa untuk spend ngan kawan2 lepas kuar dewan tu. Tak macam kitorang dulu. Jelesss! Jelesss!


---ala! muka aku kena lindung mortar board Amat!---

Kitorang siap follow lagi Amat ngan family die pegi Intekma untuk amek gambar studio. Kitorang plak yg cam eksaited. Hihi....

---Amat with the flower girlss n the err-what-ehh boy---


---muka2 eksaitedd!---

Alhamdulillah...Tahniah jugak untuk semua kawan2 yang dah graduate, juga yang bakal graduate. Tapi kena ingat, it's not the end of the learning process. The journey is just about to begin. There's a lot more to come! ^^

No comments: