12 May 2011

IP's pre-graduation (junior)

Venue: Klang Executive Club
Time: 2.30pm-5.30pm
Theme: Black & white

---majlis graduan??---

Ok. Inilah dia majlis pre-graduation untuk junior kitorang. First time wat pre-grad waktu petang. Biasa kan orang wat malam (dinner). Maybe diorang dah takde masa kot.

Actually kitorang tak berniat langsung nak pegi. Yela, dahla wat time weekdays, then petang plak tu. Kitorang yang masih berstatus pelajar ni of course la mengharap kawan2 yang da keje untuk join skali. Tapi malangnye sume pon malas amek cuti. So mula2 tu memang taknak pegi la.

Tapi.....atas desakan serta 'ugutan' dari Sir Azlan, kitorang terpaksa gak pegi. Huu...Pepaham je la Sir tu, skali die bebel, memang 'masak' ar telinga kitorang. (T_T) So kitorang ajak si Ecah. Kebetulan Ecah amek MC the day before tu, so suruh die sambung je MC die. Hihi...(kesian die, tak sihat....)

Soooo.....ini je pics yang ade!

---LEFT: our beloved Sir Azlan. RIGHT: Ayahanda Hj Isa---


---persembahan dari part 6 n kumpulan nasyid jemputan khas---


---foods---

Bagi aku, majlis ni ok la. Simple. N siap ade bagi anugerah lagi untuk best student from each part, anugerah kokurikulum (Congrates K. Rai!), n anugerah kempimpinan (kot. tak brape ingat)

Untuk menutup entry ini, of course la nak letak pic kitorang....^^

---ye, muka saya sangat pelik pakai inner tu. T_T---

Ok. Daaa~~~~

p/s: Untuk adik-adik junior saya, moga dapat result yang best! (:

1 comment:

Luvyen said...

ngeeeeeeeeeee....tq.
akk mmg xtau ape2 pun psl event ni.
tau pun last minute yg event ni wujud.
ramai kot junior yg xdtg.papepun walaupun 'dipaksa', thanks sbb join kiteorg.haahahahaha....