06 May 2011

Reunion IP 1st batch ^^

Actually, takdelah reunion besar-besaran sangat pon. Just a small gathering untuk kitorang, Industrial Physics' first batch. Yang join pon dalam 13 orang je. Tu pon termasuk sepupu membe kitorang, serta bf dan gf nya. Ramai kawan2 tak dapat join sebab tak dapat cuti (padahal dah sah2 public holiday kan 1 May tu. Ishk...) n ade juga ade hal family. Kena pinang kot. Hee~~

So, enjoy the pics!
Location: Sungai Pangsun (dekat2 ngan Sungai Congkak), Hulu Langat


---the scenery---

Chalet kitorang sangat best! Turun 5 anak tangga, dah masuk dalam sungai! Malam2 pon dengar je bunyik air sungai tu mengalir dengan derasnya.....

---baru sampai. rilex makan aiskrim dulu...---

Inilah dia saat-saat yang di nanti nantikan. Kita terjunnnnn!!!!!!

---brrr~~~ air sangat sejuk!---

Dan apabila perut kita mula menyanyikan lagu keroncong, kita buat ape kawan2??? Kita....Makannn!!!!

---ayam yang 'sedikit' hangus---
Tapi habis jugak 5 ekor ayam. Lalalala~~~

Mari saksikan pula gelagat kanak-kanak riang apabila berjumpa bergurau senda tak hengat dunia....

---macam macam hal...---

---you're on candid camera!^^---

Overall walaupun sangat letih, tapi enjoy sangat2! Rasa cam nak wat reunion je tiap2 tahun. Hihihi......nak baca cerita yang lebih panjang? sini

Err, last but not least.......



Presenting.......................................



Models of Sungai Pangsun!



Taraaaaaaaaaa...................................................................................



---OMG!---

Ok..ok...enough.
Daa~~~ ^^

2 comments: