18 May 2011

OUR photoshoot!

Photoshoot lahh sangat kann..Hihi...

Actually ni adalah entry sambungan selepas Amat konvo aritu. Malamnya, kitorang merayap ke Putrajaya^^

So mostly kat sini nak letak gambar2 je. Penat ohh pilih gambar mane yang nak letak. Sebab baanyak sangat n sume pon cantik menarik tertarik. Hee~~

Enjoy!

1. Berhenti kat jambatan.....

---pic agak blurr hasil tangan Leh---

---pic cantik hasil tangan Amat---

---gambar bajet chomel---

---photographer: Usna---

---konon malu tutup2 muka. citt---

2. Dekat2 ngan masjid besi...

---konon nak wat candid tapi macam patung je...---

---konon candid lagi...---

---sangat suka gambar ni!---
Thanks untuk photographer: Amat

3. Dataran Putrajaya

---ade event ape ntah, ramai orang...---

BONUS UNTUK MALAM INI IALAH.....................................

---NUBHAN!!!!!!!!!!!---

Sangat excited okayy tengok nubhan perform. Hahaha...Tak sangka2...

---yeayy! melompat kegembiraan dapat jumpa Nubhan!!!---

Okay, caption itu nampak beno nipunye. Hihihi....Ni last pic yang sempat di snap guna kamera Amat. Pastu bateri abes. Frust gile!!! Dahla gambar dari kamera die sume cantik2! Frust! Frust! Pastu memasing dok berkenan la nak beli jugak kamera tu. Hihi...

---gambar ni pon sukaaa sangat!---

---tadi meniarap, ni terlentang pulak. ishk3---

---meneruskan sesi posing dengan kamera Usna---

---the girlsss---

---seekor kumbang di tengah2. hihi...---

Next, kami pegi makan n anta Usna balik UKM. Pastu, kami balik umah lerr...Puas bergambar dah. (rasa cam nak lagi! :p)

What a night~~~~

3 comments:

LeH Nidduhellos said...

aku x puas ati dgn caption yg melompat kegirangan lepas nmpk Nubhan tu..eiiii.. pelis la.. yuks3.. uwek3...

LeH Nidduhellos said...

btw... nice pic....credit to sony n nikon dslr

...❀ farah ❀... said...

haha...kalau ikut gmbr tu, hang la yg plg excited tgk nubhan sbb hang lompat plg tinggi!
yessss!