13 January 2011

Unexpected incident.


Dapat kol pukul 9 pagi. Suruh pegi interview pukul 10.30 pagi. WHAT?????????????????

Ayoyoyo.........@_@

Napela tak bagitau awal2 sikit. Dahla tak ready ape2. Aku nye proposal dahla tak edit ape2 langsung. Nak kena print lagi. Pastu kena g INTEKMA pulak. Ishk~ sabo je la.....

Interview: Ok. Die tak tanya banyak sangat. Just tanya ape research yang kite buat, berkaitan dengan apa. Yang penting dia tanya pasal novelty. What makes you differ from others. Penting ohh soalan ni. Yela, kena la make sure ape yang kite buat tu ade originality.

But seriously, as for now aku still agak 'blur' dengan apa yang aku bakal buat. Huu.....

Apepon, harap2 dapatla fellowship nih......

1 comment:

LeH Nidduhellos said...

nnt kalo dapat jgn lupa blnja membe2 k..