09 January 2011

Just don't know why....


Petang tadi ayah kol. Bile angkat2 phone je, jawab salam, ayah tanya "demam ke?", Aku jawabla, takla.... Ayah cakap, "suara cam orang demam...urm, xpela. Jaga kesihatan tu..." Aku: "okay..."
(Actually, masa tu tengah baring nak tido jap. Tu yang suara lain sikit kot. Huu...)

Pastu ayah tanya la pasal belajar sume, okay tak. Pasal scholar da mohon lom. Da bukak account CIMB blom. Pasal tv ok ke tak (haha!).

Bile letak tepon je, out of sudden, rasa nak nangis sangat. Meleleh2 air mata kuar. I cried!
Tak tau la nape......I just cried!


(...perjalanan yang sedang aku lalui ni terlalu berat. Terlalu sukar. Kadang2 aku meragui kemampuan aku sendiri. Mampu ke aku nak lalui semua ni? Kuat ke aku? Aku takut sangat. Aku taknak kecewakan mereka coz somehow the reason I made this decision before was because of them. I want to do the best for me, n them. The one I love most. My heart, my soul....)

I miss you ibu, ayah...doakan akak kat sini...

2 comments:

~GaDis KaNcIL mErAH~ said...

huhu~ saba ye dieba.. insya Allah dipermudahkan segala urusan ko.. jangan nangis2.. ada masa kita rase down, tapi lepas tu mesti semangat ko setinggi gunung everest.. hehe~ sory la da lame x menjenguk blog ko.... dalam ke'tensenan' rupenye kawan aku ni... :)

...❀ farah ❀... said...

urm....ups and downs. kdg2 ok, kdg2 ko. sabar je laa kan? huu...

aku doa sangat2 semoga aku kuat. dan terus kuat. :')