25 January 2011

Never felt like this...T_T


7:30am. Alarm bunyi. Celik2 mata, tutup alarm. Pandang kiri kanan...Aduhhh....kenapa semua macam berpusing-pusing ni. Ya Allah, pening nya kepala.....Kenapa semua benda pusing-pusing... Pening laaa..................

Ok, maybe it takes time kot nak bagi sedar betul2. Tutup mata balik.

10 minutes later........

Nak bangun. Pening lagi...Sakitnya....Nape rasa berpinar-pinar ni....Aku gagahkan jugak bangun g toilet. Pastu perut rasa semacam, tekak rasa loya. Aku muntah! Ishk, kenapa ni......Pastu masuk bilik, duduk jap. Tuyah pon g fac dulu sebab die ade SKS. Sian die g sorg2. Huu...Tapi siyes rasa tak larat sangat nak bangun.

Aku try baring jap, letak bantal bawah kaki (supaya konon2nya nak bagi darah mengalir g kepala) dengan harapan boleh hilang pening. Tapi.......by the time aku letakk je kaki atas bantal, rasa macam semua darah+rasa sakit tu menderu2 naik kepala. Subhanallah....Sakit sangat! Terus muntah lagi. Worst, bile perut kosong takde ape bnda nak keluar tapi rasa nak muntah sangat2! Sakitt......T___T *wishing for my mum....

Time muntah2 tu just kuar air je (tu pon sebab before tu aku ade minum air sket). Lepas da puas muntah2 sume, aku try duduk jap. Rasa pening tu kurang sket. Aku gagahkan jugak bangun g mandi sebab nak pegi fac....


*Aku tengah fikir nape bley jadi teruk smpai camtu...Nak kate perut masuk angin? Dinner aku semalam siap pizza lagi. Takkan da gastrik kot pagi2 ni? Sebab aku ni bukan jenis yang senang sakit (bab ni aku bersyukur sangat2). So, ntahlaa.....

Sumpah, aku tak pernah rasa sakit sampai macam tu.



"...sakit atau musibah yang terkena kepada seseorang adalah datangnya daripada Allah SWT. Tujuannya pelbagai dan mempunyai banyak hikmah untuk direnungi..."

2 comments:

ryume said...

sorry 4 not taking a good care of u.. i'm such a bad roommate.sigh~
hey, xmo diet2 dah pasni..hoho!

...❀ farah ❀... said...

ohh...terharu2....*sob sob

okay. pasni kite (err, aku) akan MAKAN aje tak kira masa! wahahahha