23 December 2010

Seronok bersama mereka ^^


Cam ntah pape je tiap2 ari dok countdown nak g pasar malam..Maka hari ni tercapai jua keinginan tersebut. Hihihi:p Maka berjalanlah kami berempat; aku, Tuyah, Mira ngan Leh. Pusing seround baru satu plastik. Second round, tambah lagi dua plastik. Cukup2 lah tu kan. Kalau masuk round ketiga, mau berplastik-plastik satu pasar malam tu kitorang borong. Hahaha...

Pastu g makan kat dataran tepi masjid. Makan2, borak2, gelak2, dengan angin yang kuat tu. Brrrrrr...*gaya coca-cola, memang tejuk! Hehe...

Tetibe dapat kol. Ehh, Aifaa? Bile angkat2 je, dengar suara Farah. *farah, aku cam taw suara ko. sila terharu. kihkihkih.... Rupa-rupanya die, Aifaa ngan Misya ade kat Shah Alam. What??? Dahla lama gilee tak jumpa Misya. Pastu, teringin sangat nak tengok Aifaa yang sedang berbadan dua tu. Excited! Excited!

Sampai2 je kat Seksyen2, terus cari dorang. Hepi nyee bile tetibe dapat jumpa camni. Lagi2 si Misya tu la. Dah title Puan dah sekarang. Aku rasa lepas abes SPM dulu, ni la first time aku jumpa die balik. Bley plak die gelak bile tau aku amek Fizik. Mentang2 dulu masa kelas Mr Lim, aku la kaki tido. Hahaha..Sengal je!

Aifaa due 28 Januari ni. Wowowo....Sebulan lebih je lagi! Bley plak 'mak buyung' ni jenjalan sampai malam2. Hihi...tak sabar nak tunggu baby baru (lepas Diana's twin).

Lupa nak amek2 gambar ngan dorang. Aduhaii~~~

So bile korek2 dalam laptop, jumpa gambar2 lama ni. Tadaa~~

---ni masa aifaa's wedding. sekarang dia tengah pregnant (:---


---ni gambar masa form 3, kat FRIM. Farah, ingat lagi takk??---


---amek hadiah masa HAC kat Jenan---
...di belakang bunga tersebut adalah wajah saya. hihi...

Nak jumpa korang lagi!! Boleh borak panjang2 sket.....


Ohh...by the way, thank you sooo much pada orang yang dok angkut kitorang kehulu-hilir. Encik Leh! Thank youu!! N lupa nak cerita pasal pengalaman pegi KLCC ngan Aju semalam. Sampai sesat2 sebab tak tau jalan. Dahla malam2, pakai redah aje...Memang sengaja nak buang minyak!

3 comments:

~GaDis KaNcIL mErAH~ said...

diebaa.. hehe~ aku lame da x on9.. haha~ baik.. aku sedang terharu ni ko cam suara aku. hehe~ mane ko simpan gamba kat frim tu? aku pon xde... haha~ meh send kat aku satu...

nnt jumpe lg weh~ aifa deliver baby nnt aku dtg.. hehe~

...❀ farah ❀... said...

gmbr tu aku scan klu xsilap. hehe. dlu kan kte gne kamera filem je kan...

nk ikot...nk ikot...

~GaDis KaNcIL mErAH~ said...

aah ek.. dlu sape ade kamera filem mmg canggih la... haha~ alrite.. nnt aku roger2 da sampai kajang.. hehe~