25 December 2010

Gelak tak hengat. -Part 2-


Tempat: Dataran.
Masa: Malam.
Cuaca: Sejuk2 kaki.
Penglibatan: Ahli biasa - Aju, Tuyah, Dieba, Ecah, Leh, Amat.
Tambahan ahli- Mira.

Sempena malam krismas, memang happening kawasan tu. Dengan family2 yang bersantai2 bersama keluarga. (orang Shah Alam memang suke piknik maktu malam ke?). Jejaka2 hensem bersidaian tepi jalan.

Dengan kereta berhias nye. Ala2 pokok krismas bergerak. LOL. Pasang lagu kuat2 plak tu sampai bernanah meleleh-leheh telinga aku. Siap ade baling2 bunga api lagi! Nasib baik ohh tak kena kitorang~~ Memang dekatt je. Cilakak betol. Menggangu ketenteraman awam sungguh! Dahla kitorang dengan penuh bahagia dan senang hatinya berkumpul kat tengah2 laman tu. Jeles laa tu! Ciss~~

Malam ni jugak ade orang buat free show! Woot. Woot. Shuffle lagi you~~ Kehkehkeh....
Siapakahh????
Ni haa mamat bajet tu...
---gambar curik dari fb beliau---

Sila bayangkan die menari shuffle. Konfirm anda jua akan gelak tak hengat, guling2 atas katil sampai jatuh katil. *try this at your own risk.

p/s: aku masih lagi terasa sengal2 di perut akibat perbuatan ketawa yang melampau2. duhh~~

1 comment:

LeH Nidduhellos said...

cisssss cake punya budak...