01 December 2010

I ♥ 12 (:


Bulan Disember.
Sentiasa dinanti. Hihihi......Sebabnya, of coz la sebab nak tunggu birthday(: Yelaa, sume orang dah sambut birthday, aku yang lahir hujung2 tahun, kena tunggu lama sket. Tapi takpe, yang lahir bulan 12 ni mesti slalu jadi antara yang paling MUDA antara kawan2 sebaya. Suke2! Hehe...Plus, kalau masa2 sekolah dulu, bulan 12 ni la paaaling best. Sebab cuti sekolah. Sebulan lebih plak tu. Yabedabedu~~~~ v(^_^)v

Tahun ni, bulan 12 ade lagi satu kegembiraan. ---> KONVO!!!! Konvo aku arini. 1/12, sidang petang kol 2. To be updated sooon....(:

Juga satu debaran. Bakal mendaftar sebagai student postgrad 18/12 nanti...takott~~~

Untuk anak2 Disember, HAPPY BIRTHDAY untuk kalian. Dari saya, yang juga lahir dalam bulan Disember~~~

2/12 --> IP's Nashriq 26
8/12 --> X-rumate Sazz 22
16/12 --> IP's Lan 22
17/12 --> IP's Ain 22
20/12 --> KMNS's Maya 22
23/12 --> KMNS's SyuLi 21
27/12 --> IP's Man 23 <----- SAMA DENGAN SAYA!! Opps, tang umur tak same yea....
28/12 --> X-Gen's FaraNadiah 22
31/12 --> X-Gen's Husna 22



Nak selitkan kat sini, kajian Dato' Dr Fadzilah Kamsah tentang orang yang lahir bulan 12 ni....

DISEMBER
♥Sangat setia dan pemurah.
♥Bersifat patriotik.
♥Sangat aktif dalam permainan dan pergaulan.
♥Sikap kurang sabar dan tergesa-gesa.
♥Bercita-cita tinggi.
♥Suka menjadi orang yang berpengaruh dalam organisasi.
♥Seronok bila didampingi.
♥Suka bercampur dengan orang.
♥Suka dipuji, diberi perhatian dan dibelai.
♥Sangat jujur, amanah dan bertolak ansur.
♥Tidak pandai berpura-pura.
♥Cepat marah.
♥Perangai yang mudah berubah-ubah.
♥Tidak ego walaupun harga dirinya sangat tinggi.
♥Benci pada kongkongan.
♥Suka berlawak.
♥Pandai buat lawak dan berfikiran logik.

Agak2, aku ada tak sifat2 nih? Ngeee~~

1 comment:

dr. mujahidah said...

salam diba. hapi bidthday..selamat mendekati mati juga..