26 November 2010

Selamat hari Jumaat


Alhamdulillah...surat tawaran postgrad dah settle.
(walaupun dalam hati sebenarnya ada sikit berharap hanya dapat buat master sahaja. huu....)

Takpe, Insya-Allah aku boleh buat. Yakin! Yakin!

Sekarang ni tinggal masalah rumah sewa je yang belum settle lagi. Adehh....Camne ni....Dahla nak kena daftar 18/12 ni. So by hook or by crook kena dapat rumah jugak awal Disember ni. Matilaa...camne ni....


Apepon, mood excited nak konvo sedang bermaharajalela dalam diri. Yipppiee~~~!!!!


p/s: saya tak fahamla baca sume journal tu.....-_-!

2 comments:

ryume said...

saya nak umah sewa!!! tp xnak bace journal...

...❀ farah ❀... said...

betolll~~~