06 November 2010

HELP NEEDED!!!!

Nak cari umah sewa.....
Area Shah Alam. Spesifik lagi, dekat2 ngan UiTM.

Sape2 ade contact?????

Kalau boleh, nak umah yang kosong. Bukan umah tu yang kosong. Kalau dah sedia ade furniture tu memang alhamdulillah laa..Maksudnya, nak umah yang masih kosong, takde penghuni. So far kalau usha2 kat mudah.com (ini je satu2nya source untuk aku cari umah buat masa ni), banyak yang vacancy kat bilik sahaja. Means they only need about 1 or 2 person to occupy the room.

Memangla, kalau diikutkan memang kalau amek yang sewa bilik agak murah, tapi kita tak tau kita akan bercampur dengan orang yang macam mana. Bukanla aku taknak mix dengan orang, just taking the precautions sebelum apa2 perkara yang tak diingini berlaku. Taknak la jadi cam kawan aku. Kesian die. Housemate die wat hal, kena tinggal ngan laki mane ntah kat tepi jalan, pastu kena g balai polis segala. Tak pasal2 kawan aku ni jugak kena g balai polis jauh2, bawak die balik. Ishk....mintak jauh la benda2 macam tu.

Pasni nak jadi postgraduate student. So kena LEBIH2 serius. Taknakla libatkan diri dengan masalah2 camtu....

Aku agak2 kalau umah yang agak murah (area Shah Alam, memang umah mahal gile nak mampos!), maybe umah flat je kot. Itupon maybe >650 jugak.....Urm, rasanya maybe boleh kot kitorg berdua tanggung kos tu. (kalau tak, kitorang iklankan je la plak -'room for rent'. hihi...)

So, kepada sesiapa yang ade contact sesiapa yang mempunyai rumah untuk disewa, please....please...please...let me know. Harga max 650. (ade ke? huuu....). Kalau tak, yang vacancy bilik pon akan diconsider. Kemasukan bulan Disember.

Thanksss~~~~
---taknak kna tido tepi jalan...T^T---

4 comments:

atie said...

xnk tdo tepi jln, tdo dlm lab~~~

...❀ fara ❀... said...

huwaaaa.....kejam!!
meh join aku ngn tuyah tdo tepi jalan!

ryume said...

ahah..bgos2...iklan dlm blog skali..kikiki

...❀ fara ❀... said...

masalahnye blog aku ni mana ade orang baca sangat pon. huuu~~~~