17 November 2010

Beraya di lebuhraya

Hari ni tak beraya ke mana-mana. Raya atas jalan. Hihi...
Bukit Beruntung-Kluang.

Sepanjang perjalanan, cuaca xmenentu. Tapi asyik hujan je laa....Lebat pulak tu. Memang banyak la kitorang jumpa accident.

Satu lagi peristiwa.......
Adib jumpa ngan Que Haidar+wife+their kids kat kedai Al-Ikhsan, R&R Ayer Keroh. Die msg aku gtaw. Tapi aku tak perasan msg die. Bile aku baca je msg, Hani (my 10 yrs old cousin) terus ajak g sana. Hani said, "Kak Farah, Hani tak penah tengok artis depan2...jomla pegi...Hani nak tengok je..." Aku malas nak layan. Haha....Tapi luckily masa kitorang nak masuk2 kereta dah nak gerak, nampak diorang pon nak naik kereta. So tercapai la hasrat Hani nak tengok artis. Hahaha.... Diorang naik Naza Citra plat WQM ****. Hihihi....(mane bley tulis kann~~)

Apepon, kami still makan makanan raya. -Ade plak camtu?? Hihihi....-
My fav nasi impit+kuah lodeh+sambal sotong. Nyumm....nyummm.....

p/s: bley mintak duit raya takk?

No comments: