18 June 2011

Padang-Bukit Tinggi -DAY 4-

Hari last. Takde ape sangat. Nak balik dah...

Tarikh: 5 Jun 2011

Wake-up call pkul 4 pagi (WIB). Awal gile. Sebab flight balik kol 8 pagi. Huhuhu....Mandi2, kemas2 barang then terus turun breakfast. Breakfast tak best! Ade ke patot bagi makan rojak pagi2 buta ni. Tak kena la ngan selera. Even nasik goreng biasa pon takde. Roti bakar tu adela, tapi malas nak tunggu turn nak bakar roti tu. Telan je la rojak. Huu....

---reception Bunda Hotel---

---bye2 Padang!---

Sampai kat LCCT lebih kurang kol 10 lebih. Siap ade announcement lagi yang flight kitorang awal 25 minit. Ohh mybe traffic tak jem kot. LOL

Dengan ini maka tamatlah cerita percutian saya di Padang dan Bukit Tinggi ((:

p/s: pasni ade satu lagi entry last pasal trip ni. Nantikan........^^

No comments: