11 June 2011

Mari baca buku!

Last night, we went to MBO Harbor Place. Ingat nak tengok movie lah konon nya. Tapi gamble je pegi lambat2 baru nak carik tiket. Usha punya usha, takde movie yang berkenan di hati. Plannya konon2 nak tengok KL Gangster. Tapi harapan laa. FULL! Yang ade pon midnight show. Kami taknak la amek show lewat2. Kamikanbudak2baikmanabolehbaliklewatmalam.nantimakmarah. LOL

So turun bawah kat area ruang legar tu (wahh, lama tak gune perkataan 'ruang legar'. Ngee..) ade cam ala2 bookfair. Yang menariknya, buku2 die semua murah2 gile! SEMUA BUKU ADE DISCOUNT! Yes, SEMUA! Kami pon rambang mata, rasa macam nak grab je semua buku. wat koleksi.haha

Hasilnya, aku beli 3 buku ni.

---The Uninvited---
Vintsen de Sade

---Horrifying Tales Unearthed---
Dark Dreamer

---How To Prosper In Hard Times---

See? Harganya semua murah2 kann?

Dengan penuh keyakinan aku beli buku banyak2. Padahal still ade satu buku lagi tengah pending. Buku ni beli masa bookfair kat PWTC aritu.

---Wicked: Witch & Curse---
Nancy Holder & Debbie Viguie

Haaa....amek kaw!

We'll see how long it will takes for me to finish reading all these books. Huu.....

Nak tau lagi pasal buku2 murah ni, boleh klik sini.
p/s: Semua buku baru. Bukan second hand. ^^

2 comments:

~GaDis KaNcIL mErAH~ said...

dieba.. baik kau pergi tengok KL Gangster tu cepat2! best gile kot.... aku rase cam nk g tengok lg.. x puas!!! hehe~ semangat x aku?

...❀ farah ❀... said...

yeah!!! finally. da tengok kl gangster. mmg terbaikkk!

<3 aaron aziz! ^^