06 February 2011

Miss u too darl~

---soo sweet!---
(':

Hihi...rindu jugak kat bella! sangat2!!! Siap tanya lagi aku balik ke tak bulan 3 nanti. Sian die kena tido sorang2. Hukhukhuk....


* * * * *

Selamat bertunang buat sahabat baik saya Gape@KakPah, 4/2 haritu. Moga kekal dan moga cepat2 kami dapat makan nasik minyak!

*Urm, another one of my closest friends dah menuju ke 'alam baru' kehidupan selepas mereka. N bile tengok fb pon agak ramai kawan2 or kakak2 senior yang dah tukar status enganged la, married la. Happy for them! (: Me??? Tetttt~~~~ soalan sensitip tu! kna tnggu abes belajar dlu. ngee~


Author's note: eh2, ni entry first untuk bulan februari? bley lagi tak nak ucap; gong xi fa cai! Hihihi....


No comments: