25 February 2011

Saya suka lah hari Jumaat! ^^


Ulang sekali lagi. --> Saya sukaaa hari Jumaat!

Kenapa?

Sebab lepas hari Jumaat adalah weekend. So boley plan untuk rehat2, dating2, lepak2 kan?? Hangout ngan member2, shoping2, or just tido sepanjang hari? Best nye...!!!

Naah...thats not the reason.

Sebab hari Jumaat kol 9 malam kat tv3 ade cerita Ustaz Amirul??

No. Not because of that...

Sebab boleh tido lewat meng'online' mahupun menonton midnight movie tanpa memikirkan sebarang assignment, test mahupun segala presentation sebab ade lagi 2 hari boleh siapkan??

Urm...sikit la. Tapi ade lagi yang laaagi best!

Sebabnya ialah........*hihi, malu plak nak cakap :p


---eh, ni macam fahrin ahmad...---

---err, sam??---

---david archuleta?? ape die wat kat blog aku ni? hehe...---


Okla. Sebenarnya...sebenarnya... i suka la tengok guys pakai baju melayu. Cair i taww! Hehe...
Kan bile hari Jumaat, ramai pakai baju melayu. Kalau tak, memang tunggu hari raya je la kan nak tengok dorang pakai baju melayu! Terserlah kehenseman dan kemelayuannya. Giteww~~~ Hahahahaha.....

*mood menggedik membuak2. demm!

Credit gambar untuk Mr. Google ^^

4 comments:

ryume said...

oh no!!!
syida! farah mmpi "baju melayu"

...❀ farah ❀... said...

hahaha...penangan 'abg' bersongkok baju oren.

LeH Nidduhellos said...

Gedik ar..

...❀ farah ❀... said...

lalalalala~~~