14 July 2010

menonton wayang

"DESPICABLE ME"

tu tajuk movie yang baru aku tgk.
boley laa...not bad. tapi kalau kanak2 confirm suka kot.
coz watak askar2 kecik warna kuning tu memang kiut!
haa...ni die ------------------->


nak dijadikan cerita, aku keluar sorg2 g bandar. urm, nk wt cane, mmg xde kawan nak diajak. huu...

sampai kat Kluang Parade, aku terus naik floor atas skali nak beli tiket. time tu kol 11.45. aku bajet2 nak tgk show kol 12.15
sampai je kt depan MBO tu, aku jadik cuak.
aikk, apesal takde org????
ade nota tampal kat mane2 cakap wayang tutup ke hari ni?? (sampai macam tu sekali aku dah fikir)
kat kaunter tiket pon xde org.
yg ade just sorg mamat bangla ni tengah cuci2 cermin.

tak lama pastu, muncullah sorg akak ni kat kaunter tu. (akak ke?? ntah, ye kot :P)
beli tiket, akak tu ckp panggung kosong lagi.
ahh...nasibla. sorang pon sorangla. bukan aku tak bayar.
(tapi dalam hati agak berdebar2 la....gua tak pernah woo tgk wyg sorg2 dlm wayang yg xde org!)

tibe masa, aku pun check-in. (cheewaahh)
nasibla ade org lain gak yg nak tgk show tu.
itu pon ade satu couple cina ni, then satu family cina gak ngn anak die 2 org.

so, layann je la show tu..........
boleyla....i gave 3.5 out of 5. hehe....
askar2 kuning tu kiut.
Margo, Edith n Agnes pon kiut.
slang Gru yg menarik~~ ala2 spanish.

sangat sesuai untuk kanak-kanak!

anonymouS:: next, eclipse okay!

No comments: