22 August 2011

No updates.

Lately saaangat jarang jenguk blog. Tak tau nape. Nak kate busy sangat, takdela busy mane pon. Hari-hari pegi fac tak wat ape pon. Huuu.....

Maybe sebab sekarang ni slalu tido awal kot. Before 12, mesti da tido. Kalau dulu, mau dekat kol 1 lebih baru reti nak tido. Well, sekarang kan bulan puasa, so taknak amalkan tido lewat tu sangat sebab takut terlajak tak bangun sahur. Kan naya tu....

Rabu ni dah nak balik Johor. Entah sempat tak aku nak update Part 2 cerita ni. Hahaha...Yela, aku kalau da kat umah, internet, henfon memang jauh la dari pandangan aku. Macam takde perasaan langsung nak mengonline. Haha

Ok, da pukul 12 lebih lebih da ni. Time to sleep. Daa~~~

ps: Apsal blogger aku cam sangkut2 ehh? Line internet ok je. Sangkut2, lembap gile! Now, even nak type pon aku type kat Notepad dulu baru paste kat sini. Adoiiyaii~~

No comments: