07 August 2011

Broadband yang bermasalah

Baru update status ni kat fb 2 hari lepas. Kali ni nak membebel plak panjang2 kat blog. Muahaha....
Ye, seperti yang tertulis di tajuk di atas, broadband aku now tengah problem. Tak tau la apa puncanya. Lambat gileeee nak loading, die punye upload ngan download speed pon seloww gile.
Benda ni jadi baru2 ni je. Rasanya start bulan puasa ni. Sebelum ni ok je. Nak kata sebab aku pindah umah baru die jadi camni, tak kot. Nak kata tak bayar bil. Aku bayar kot! Or to be precise, AYAH aku bayar kot!
So manakah punca ke'slow'an broadband ini?

Modem aku mogok lapar hape? Ishk~ Nasib baik tengah bulan puasa sekarang ni. Sabar je la banyak2...

No comments: