25 April 2011

My new baby! ^^


---sneak peak---

Yeah, that's my new baby. Its name is......err, I haven't decided to put any names on it. Any suggestion??? [[make sure it's cool n macho okay. hee~]]


---i chose the turqoise color---

ni pon penat decide ohh. Memula dok pening nak pilih brand ape, pastu pening pilih kaler pulak. Dahtu, sume cantik2 kan....

---sume pon menawan hati. kan? kan?---
Source: Here.

At first masa tengok kaler2 kt internet, agak berkenan ngan kaler brown. Tapi bile da nampak yang real, brown tu nampak agak dull. Jadi setelah puas fikir, pilih la kaler 'Sophisticated Turqoise' ini (:

Now, still trying to adapt with the application inside, (Windows7 n Microsoft 2010!) Pity me, my lappy before I used Windows Xp with Microsoft 2003! Believe it or not? [Ye, mengaku, saya agak jakun disini. Huu...] Ni pon tak abes explore lagi ape benda-alah yang ade dalam laptop ni. Desktop background pon tak tukar lagi. Haha!


Also, adapting to its keyboard n the 'tiny' screen. Hehehe...(I'm used to a 12 inch screen before but now, it's only 10 inch, so macam agak tak puas bila online. Ngee~~) SERIUS TAK PUAS TENGOK SUME BENDA JADI KECIK. T_T

*
**
***
****
*****
******Saya juga masih sayang kamu!
*****
****
***
**
*

Tak tau nape, rasa excited gile dapat lappy baru. N rasa cam tak percaya yang aku dah beli lappy ni! Maybe bak kata adik aku- 'because the best part is, it came from your own money rite?'

Absolutely! ^^

No comments: