17 March 2011

Kami Gadis Semasa Sunsilk?



---err, layakkah???---
T_T
jadi extra pon tak layak kot.
T_T nangis lagi

Ishk, time hari aku pakai selekeh2 (tudung pon malas nak selimpang2, lilit2 bagai...) ni la ade plak event camni kann. (macamla selama ni pakai lawa sangat ko tu. hampehs la!)

Takpe, yang penting I got all this stuff for FREE~~~~

---Makcik M, sila jangan jeles!---

Yang conditioner pink tu dapat masa game teka2 gambar. (ehh, sesuka hati je bagi nama kan. ciss!) Ok2, game die camni. Ade satu board tu, kite just flip any card yang kite suke. Kalau kite flip n dapat 2 gambar yang sama, means kita dapatla hadiahnya! Ade syampu, conditioner, leave-on-moisturizer n also Melda Ahmad new single!^^ It depends on our luck la. Kitorang bertiga mula2 da bajet takkan dapat pape (yela, before ni TAK PERNAH kot bertuah dalam benda2 teka2 camni...) tapi nampaknye dapat jugak something. Hihi....

Yang syampu+conditioner hijau tu plak bagi sape2 yang jawab soalan dari MC. Sangat kebetulan kot aku baru je start nak follow cerita GSS tu kat sini. So when he asked this question, I excitedly raised up my hand to answer (ohh, i've never been this hyper! malu plak bile fikir balik T_T). The question was who's the three personalities who involves in transforming/helping Melda Ahmad for the GSS program? I answered all correctly except for the hairstylist name. I didnt know his full name la. I just know his name is Bambang. But the MC kinda whispered to me- Bambang Soteto. I just followed what he said and I got the gift! *wink2*

Actually, kitorang sebenarnya saje nak g usha2 ape ade kat situ. Tak sangka pulak kami bertuah hari ni! v(^_^)

Location: Foyer Menara SAAS UiTM Shah Alam.

p/s: thanks azie sebab bagitau kitorang. hihi...


No comments: