05 December 2011

Ishk3 adik-adik aku....-Part 2-

Untuk episod sebelum ni boleh klik kat sini. :p





Kes yang sama jugak macam sebelum ni. Si Bella nak upload gambar kat fb tapi tak reti2. Hahahahaha...Sampai kan abang aku wat satu album kat fb die screenshot step by step camne nak upload gambar kat fb. Bella punye pasal. Haha.....

4 comments:

LeH Nidduhellos said...

bella, lain kali, lepas balik trus suruh akak save dlm lptop cepat2..

...❀ farah ❀... said...

leh, hang pesan kat sini aku rasa bella tak baca kot blog aku. haha...

FAA da 2nd said...

weh apesal aku ade dlm blog ko ni T_T

p/s: bayar royalti plizzzzz!

...❀ farah ❀... said...

hahaha...nasebla! malas nak edit blur2kan nama.