10 December 2011

Bye-bye my konon2 wishlist. Uhuks~

Awal bulan aritu, punyela semangat siap tulis wishlist untuk bulan Disember ni. Almaklumla, nanti hujung bulan kan nak sambut birthday, tu yang konon2 nak berangan nak beli hadiah untuk diri sendiri. Dah bajet2 dah, bile duit elaun masuk nanti nak beli.

---siap tampal kat dinding. ape motif ntahh---

1. Watch- dah lama berniat nak beli jam. Yang ade kualiti n boleh tahan lama. Dah usha dah pon beberapa jam yang berkenan. Jam yang dipakai sekarang dah nak tercabut talinya. Jadi mungkin hanya tukar tali je la tahun ni, bukan tukar jam.

2. Smartphone- dari tahun lepas nak tukar phone. Da aim jugak phone ape. Tapi nampaknya.... hampa.

So sekarang ni kena cabut koyak2 kertas tu, buang je. Or simpan je dalam laci dan tunggu masuk bulan Disember 2012 kang tampal balik. Sadis gile! T_T

Actually last year masa birthday pon penah ade wishlist gak (mengade!). Wishlist no 1 diulang untuk birthday tahun ni dan nampaknya bakal diulang lagi untuk tahun depan dan tak tahu sampai bile. Huuu.....

Yang no 2 tu rasanya takpe lagi kot. Sebab memang tak pandai gune sangat so keterujaan tu tak seberapa la. Just kadang2 time g tempat2 best rasa macam naaaaaak sangat ade DSLR.

No 3, dah beli pon! Ngee~~~ Nak tengok? Kat sini.

No 4, rasanya tahun ni ntah berapa kali dah pegi Secret Recipe. :p

So nampaknya untuk birthday tahun ni, takde wishlist untuk diri sendiri. (tapi kalau ade sape2 berbesar hati nak tunaikan wish saya pon apa salahnya. Hihi.....)

Sebab......
Sebabnya...............

Bajet lari sebab buat beli tiket untuk holiday ke _______. *top secret!
^^

Well,
"You gain some, you lose some"

5 comments:

Anonymous said...

Uuuuuuuu~~~
ada orang tu nak pergi N*****.
oopppsss....

...❀ farah ❀... said...

errr.....
^^

NorayLisy said...

ko py bajet lari tu sbb da bli tiket utk pg ke: wishlist ak, yg tiap2 thn ade, tp ak percaye akn diulang utk beberapa thn lg...
phm x???=p

doraDeExplorer said...

weh hang nk pi nepal ke nigeria????

...❀ farah ❀... said...

nehi~nehi~