24 November 2011

@Big Bad Wolf Aftermath Sale. Shop till you drop!

---ooo yeahh!!---

Yup, ini tentang Big Bad Wolf book sale AGAIN!!!! Before this buat kat MAEPS Serdang but kali ni kat South City Plaza. Tempat ni agak kecik, rasanya macam agak tak sesuai nak wat sale besar-besaran ni. Nasib baik kitorang pegi masa weekday, awal jugakla dalam kol 11 lebih gitu. Tu pon dah kena queue baru boleh masuk. Ramaiii gileee kot!

Yang paling best: As stated above, ALL BOOKS RM5 & BELOW!

Sape tak rambang mata???

---pilih jangan tak pilih...---

---amek lagi.....amek lagi....---

Disebabkan bagi aku harga tu memang murah GILE, so aku memang pakai grab je buku2 yang aku rasa cam best. Biasela, tengok cover, baca sinopsis kat belakang sket, belek2 dalam sket. Amek. Muahahaha....

Hasil setelah hampir 3 jam. Ni pon sebab dah tak larat nak angkut kotak, plus dah rasa sesak gile dalam tu. Nak pilih buku pon susah. Memang bagi aku tempat ni sangat tak sesuai! Bayangkan, yang queue nak bayar pon dah berjela2 sampai kat celah2 meja buku. Tak ke rimas gitu?

---24---

Pasni setahun tak payah beli novel lagi dah! Hahahaha.....

---hardcovers---

---paperbacks---

Tolong jangan persoalkan taste aku dalam membeli buku2 ni semua. Aku pakai amek je. Kalau agak2 tak best, nanti aku lelong la kat Mudah. Satu buku 10 ringgit. Ok tak? Ngeh3....

Siap amek satu buku resepi lagi tu...Yihaaa~~~

---terliur je tengok gambar...---

Kali ni sale agak sekejap. From 24-28th November only. So hurry up!^^


p/s: Weekend ni nak pegi camping. Yahoo! Pastu bercuti ke_______ pula! (:

pp/s: SELAMAT TAHUN BARU HIJRAH 1433H