15 October 2011

Rambang mata di Big Bad Wolf Books!

---serigala jahat. rawrrr!---

Hari ni hari kedua terakhir jualan buku Big Bad Wolf ni. Esok confirmmmm lagi raaaamaaaaiiiii orang. Kitorang sampai pon dekat kol 12, dah kena queue nak masuk dalam hall tu. Die release kan sikit2 orang, takut pack sangat kat dalam tu.

---muka2 tak sabar nak masuk---

---sila beratur ye adik2 abang2 kakak2 makcik2 pakcik2 ^^---

Masuk2 je, memang RAMBANG MATA gile tengok banyak gile buku n SANGAT AMAT MURAH!!!! Mane nak dapat buku yang hard cover, best selling author, RM8 je!!! Yupp! LAPAN RINGGIT MALAYSIA SAHAJA! *ohh my, i'm soooooo excited!

---siapa tak rambang mata???---

Kat tempat masuk tu die ade sediakan kotak. So senanglah untuk bawak buku2 yang kite dah pilih tu. (takkan nak letak trolley macam kat shopping complex plak kann~~). N boleh tengok jugak orang bawak luggage yang gile besor! Pastu isi penuh2 plak tu. Memang maahsyukk la.

---rasa cam nak amek SEMUA!!---
SEMUA 8 RINGGIT SAHAJA!

---*speechlesss~~~---

Memang satu hall tu aku pusing cari buku. Asal macam berkenan je, ambik. N I do judge a book by its cover. Hihihihi~~ Tengok cover cambest je, baca sket2 kulit belakang, belek sket2 isi dalam, tengok author cambest, amek. Ngee~~

Maka inilah hasilnya belian kami bertiga....

---sikit je ni kalau nak compare ngan orang lain---

Yang ni aku punya.....

---sikit je...-_-!---

Zoom in sket buku ape yang aku beli.....Hihihi....Aku ni xdela cam minat kat specific author ke ape ke. Just main amek je as I mentioned before. So bile belek2 balik, ade cam buku thriller, ade yang romance, ade yang dalam kategori 'chick lit'. (Rasa macam cliche je taste aku ni. HAHAHA)

---8 sahaja---

Rasa macam tak puas je. Tengok orang2 lain, dekat 20-30 buku sekali beli. Yelaa, tak kira la bile nak baca pon kan, yang penting buku2 ni murah kot!!! Waaaaaa~~~~ nak lagiiiiiii!!!!!!!!!

4 comments:

~GaDis KaNcIL mErAH~ said...

waa dieba.. bestnye... nape x gtau ad mende nih.. kalo xbole pesan.. *aku bru bace entry ni.. huhu*

...❀ farah ❀... said...

tula, aku taw pon sbb ade member2 pos kat fb pasal sale ni. tp xtaw pulak harga semurah tu. mmg gile! rs nak beli semua! *walaupun taw ntah bile nk baca kan. haha....rsnya bulan dpn ade sale lg. die nk abeskan buku2 yg tak abes ms kat serdang ni. hrga lagi murah! hoho....

~GaDis KaNcIL mErAH~ said...

yeke? huhu~ ala.. nnt kalo ko pegi lg, roger2 eh.. hihi~ nk kirim buku byk33333~

...❀ farah ❀... said...

okehh...ni pon da tick siap2 tarikh kat kalendar, da bajet2 simpan duit nak borong buku lagi. hihihi~~