18 July 2011

A week.

Almost a week with no updates.
Hurm....
Masih mengumpul kekuatan dan mengatasi trauma. Huuu....

Hari-hari ulang alik pegi fakulti. Nak kate rajin study tak jugak. Kadang-kadang just 'wat syarat' je tunjuk muka kat fakulti, pastu tak buat ape pon. Ape nak jadi laa...Dok usung ke hulu hilir file besar tu. Dibukak nye tidak. Ishk3~

Weekend baru ni, pindah rumah baru. Akhirnya kami boleh bermaharajalela di rumah sendiri. Hahahaha.....THANKSSSSS A LOT kat Leh, Amat, Aju, Ecah, Nashriq ngan Man yang bersusah payah tolong kitorang bawak turun barang dari tingkat 5 dan naik semula di tingkat 5. Terhutang budi sangat kat diorang...(':

"A friend in need is a friend indeed"

++mendapat tau 'suatu' berita dan terus rasa sesak dada. Sedih. Pilu. Sayu :(

p/s: Somehow I found this entry is quite monotonous. Err~~~

3 comments:

LeH Nidduhellos said...

Sabar ea diba,kumbang bukan seekor..
walaupn pedih, kita kena gk hadapi..juz byk2 kan bersabar n byk2 kan berdoa .. lgpn, Allah xkn uji hambaNya jika hmbaNya tu x berkemampuan utk hadapinya..

...❀ farah ❀... said...

leh,,,,kumbang apakahh? apehal tetibe kumbang2 plak ni....

LeH Nidduhellos said...

saja bikin panassssss