14 February 2012

Mini gathering IP @Port Dickson

05/02/2012

Berjaya jua kami membuat keputusan untuk wat gathering ni selepas beratus2 email berantai antara kitorang. Muahaha....Tempat seperti biasa, kat Pantai Sri Purnama macam yang kitorang penah pegi sebelum ni n masa time kitorang degree dulu.

Port kitorang kat belah atas. View cantikk~~

---air tengah surut---

Aku ngan adik aku antara yg sampai awal la kat pantai tu. Man, Zahir, Nash ngan Nik tu tak kira la sebab dorang memang dah bermalam kat situ. Lepas aku, Ana ngan hubby die sampai. Pastu Leh, Aju ngan Amat yang sesat pon sampai! Pastu Hajar ngan partner die n last skali sampai ialah orang yang duduk 'paaaaling jauh' dari PD, K.Ana (umah kat Kuala pilah je kott...)

Masing2 bawak bergelen-gelen makanan! Hahahaha...

Meh aku nak sebut satu2 makanan yang ade. Nasik lemak, makaroni goreng, maggi goreng, ayam bakar, ikan bakar, kerang bakar, jagung bakar, sandwich sardin, naget goreng, buah, rojak. Tu belom kira lagi tang makanan2 ringan, jajan2 sume. Banyak tak banyak? Hahaha...

---macam nak berkelah seminggu...---

---makanan.....makanan....makanan...---

Aktiviti: of coz la mandi-makan-mandi-makan-mandi-makan. Muahaha...Ana ngan hubby die pon sanggup p beli bola, kitorang main bola dalam air. Enjoy gile!

N salah satu yang amat kami nanti2kan iaitu, BANANA BOAT!!!

---ooo...yeaahhh---

Laju gile kot boat ni. Dahla die bagi jatuh 2 kali. 2 kali jugak la aku telan air masin. Pastu terus rasa loya, sebab makan banyak sangat, pastu muntah! Huhuhu...

Next, kat tepi pantai tak sah kalau tak amek gambar lompat2 kan..

---antigraviti---

Dalam pukul 5 lebih tu baru aku naik, salin2 baju ape sume, kemas2 barang. Penat gilee!! Dahla pastu aku kena drive balik Kluang plak. Adehh....

Last shoot, amek2 gambar kat tempat yang kitorang bergambar 2 tahun lepas.

2 years ago...
---03/02/2012---
Now....
---05/02/2012---

Selesai semua dekat kol 7. Ayah aku da bising sebab nanti aku sampai umah malam. Haha....Sepanjang jalan tu memang ngantuk gile!!! Dahla malam before tu tido lambat, bangun plak awal, pastu bersuka ria tak hengat dunia kat pantai plak. Wuwuwu~~~

Next plan ---> Broga Hill!

Credit gambar: Redbaby Encik Leh.

p/s: kali ni tak berapa sunburn sangat sebab dengan semangatnya menyapu sunblock berlapis2 tiap kali nak turun air. Hoho...

No comments: